LIGHTHOUSE LECTURES
DOWN TO EARTH PROGRAMMA (NL)
BackToYourNature Coaching (NL)
ABOUT YOU
ABOUT BART
PERSONAL DEVELOPMENT
TEAM DEVELOPMENT
PUBLIC SPEAKING
KAKAUWLOVERS (NL)
LUNA SANDALS
MOONBIRD BREATH COACH (NL)
Microdosing Institute

Bart Scholtissen
Back To Your Nature Coaching – Change & Development
T: +31 6 11018042
E: info@bartscholtissen.nl

BTW: NL001812905B07
KVK: 61634530

IBAN: NL78TRIO0197995616
SWIFT/BIC: TRIONL2U

#BACKTOYOURNATURECOACHING

Bart heeft mij begeleid bij het hervinden van mezelf. Door een traumatische gebeurtenis was ik mezelf kwijt geraakt. Ik heb opnieuw mijn grenzen moeten ervaren, opnieuw moeten leren hoe om te gaan met emoties en daarnaast leren accepteren dat mijn energie anders is dan voor deze gebeurtenis en dat sommige vaardigheden verdwenen zijn.

Bart heeft mij wanneer nodig geconfronteerd, gecomplimenteerd en tips gegeven. Hij gaf geen oplossingen, maar kon de vragen stellen die ik nodig had om mijn eigen oplossingen te vinden.

Ik ben er nog niet, maar heb wel door zijn begeleiding de route gevonden die uiteindelijk zal leiden naar de stip.

Anne

Bart is een persoon die ontspannen en rustig overkomt. Zijn koers laat hij bepalen door wat zich voordoet en wat nodig is terwijl hij wel degelijk goed voorbereid is. Dit alles omlijst hij met respect, waardering en een portie humor en luchtigheid zonder afbreuk te doen aan de ernst van het onderwerp! Bart weet waar hij mee bezig is: werken met en voor mensen.

Bart is een fijn, realistisch, meedenkend professional waarmee ik in de toekomst nog vaker hoop samen te werken!

Jan
Meerwaarde van de begeleiding door Bart was voor mij dat ik door middel van zijn handvatten, opdrachten, feedback, een proces bij mijzelf in werking heb kunnen zetten om te ontdekken wat ik wil en wat ik belangrijk vind en het belangrijkste nog om hier zelf keuzes in te mogen maken en andere wegen in te slaan
Evelyne
I’m so glad to have met you – your support/belief in me has been life changing and I can’t thank you enough.
I think everybody needs a Bart in their lives
Emma
Het ijsbad was ijskoud, maar we werden gelukkig eerst goed opgewarmd met de uitleg van Bart. Ik hou van mensen die gepassioneerd zijn door wat ze doen, en dat is bij hem duidelijk het geval. Voor mij was de Wim Hof ademhalingstechniek het leukste cadeautje van de dag. De methode bracht me in een fijne ‘zen-zone’. Ik ben zeker van plan om er thuis nog mee te experimenteren tijdens mijn meditatie-momenten.
Goedele